Cangkir Soré sareng Piring Nordic Imah Kembang Cangkir Keramik Kopi Susu Cangkir Warna Underglaze Kopi Cina Cangkir Kitcheware

Katerangan pondok:

Aplikasi hotél & réstoran
Ngaran Brand WINWINCERAMICS
Tempat Asalna TANGSHAN, HEBEI, CHINA
Minimum Order 1000 Set
Istilah Harga EXW / FOB GUANGZHOU OR SHENZHEN
Sarat pamayaran T / T, Western Union, jaminan dagang ALIBABA
Waktos prosés 5-10 HARI LAMUN STOK, 35-45 HARI LAMUN OUT STOCK
Ngaran barang Cangkir Soré sareng Piring Nordic Imah Kembang Cangkir Keramik Kopi Susu Cangkir Warna Underglaze Kopi Cina Cangkir Kitcheware
Bahan PORSELIN/KERAMIK

 


  • a1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 5

Rincian produk

Tag produk

Cangkir Soré sareng Piring Nordic Imah Kembang Cangkir Keramik Kopi Susu Cangkir Warna Underglaze Kopi Cina Cangkir Kitcheware

"Kadalikeun standar ku detil, nunjukkeun kakuatan ku kualitas".Usaha kami parantos narékahan pikeun ngadamel staf tim anu épisién sareng stabil sareng ngajalajah kualitas anu épéktip anu ngatur tindakan pikeun Kinerja Tinggi Bone China Coffee Cup Porcelain Cappuccino Cup and Square Saucer, Perbaikan anu teu aya tungtungna sareng narékahan pikeun kakurangan 0% mangrupikeun dua urang. kawijakan kualitas alus utama.Upami anjeun peryogi nanaon, ulah ragu nelepon kami.
Harga High Performance China Bone China Coffee Cup sareng Espresso Cup, Kami yakin kalayan jasa kami anu konsistén unggulan anjeun tiasa nampi kinerja anu pangsaéna sareng hargana pangsaeutikna produk ti kami pikeun jangka panjang.Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé sareng nyiptakeun nilai langkung ka sadaya para nasabah.Mudah-mudahan urang tiasa nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan.

2
1

PARAMETER

1
4
Ngaran produk: Soré Cangkir jeung Saucers Nordic Imah Kembang Cups Keramik Kopi Susu Cangkir Underglaze Warna Kopi Cina Cups Kitcheware
Ngaran Brand: WIN-WIN
Kategori: DESAIN FANCY, GAYA Istana
BAHAN: KERAMIK
Kelas: AAA kelas
Model lumaku: hotél, réstoran, kafe, weeding.
Warna: Warna Custom
Fitur: Teu gampang deform, anti oksidasi, anti korosi
Kustomisasi: OEM / ODM

 

1

Pituduh meuli

1

OEM / ODM

Nambahkeun logo dina bottome piring, Ngaropea bentuk jeung warna naon rék

LAYANAN PENGIRIMAN

CIF, DDU, jasa pangiriman DDP tiasa ditawarkeun pikeun anjeun, anjeun ngan ukur kedah cicing di bumi sareng nampi barangna

BOX kado custom

CMYK priting tina kotak warna rék, pakét antar jeung luar pikeun ganda ngajaga barang

1

KATALOG PRODUK

1
200ml cangkir biru jeung saucer

200ml cangkir biru jeung saucer

200ml cangkir buleud biru jeung saucer

200ml cangkir buleud biru jeung saucer

200ml cangkir bodas-pola jeung saucer

200ml cangkir bodas-pola jeung saucer

产品页面底部活动图
1

FAQ

1

Q1: Dupi anjeun ngirim kuring katalog?

A1: Yakin, mangga bagikeun ka kami alamat surélék anjeun, ku kituna anjeun bisa nampa aranjeunna ku email engké.

Q2: Dupi abdi tiasa meunang sampel?

A2: Pasti, upami anjeun hoyong kéngingkeun conto, punten tinggalkeun kontak anu lengkep, kami bakal ngahubungi anjeun pas mungkin.

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun logo custom on produk?       

A3: Yakin, urang tiasa ngalakukeun logo custom jeung desain sakumaha per sasuai ka nu Anjeun.(Urang ogé bisa babagi sampel kami sareng anjeun)

Q4: Naha produk anjeun aman pikeun gelombang mikro sareng mesin pencuci piring?

A4: Leres, sadaya produk urang tiasa dianggo dina gelombang mikro sareng mesin pencuci piring.

Q5: Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami kuring henteu gaduh agén pengiriman barang di Cina?

A5: Lamun teu boga agén sorangan, urang bisa nyadiakeun layanan pengiriman barang pikeun anjeun.

Q6: Naha aya sertipikat pikeun Dinneware anjeun?

A6: Sumuhun, urang boga ISO, FDA, LFGB · · · · · · sertipikat pikeun produk urang.

Saterusna, lamun klien hoyong ngalakukeun sertipikat impor sejen, urang bakal cooperate jeung tés.

Q7: Naon jenis istilah dagang anjeun nawiskeun?

A7: Urang bisa nyadiakeun EXW / FOB / CIF / DDU / DDP dagang terms.Usually pikeun urutan leutik kawas klien réstoran leutik, urang bakal nyadiakeun DDP.Gampang pikeun aranjeunna nampi barang sareng henteu kedah hariwang ngeunaan masalah pengiriman.

1

APLIKASI

1

Adhering nuju téori "kualitas, rojongan, efisiensi sarta pertumbuhan", kami geus attained trusts na praises ti klien domestik jeung internasional pikeun sumber Factory New Arrival Bone China 200-300cc Espresso Cup jeung Saucer kalawan Desain Fancy, Naon anu diperlukeun ti anjeun bakal. dibales ku pertimbangan greatest kami!
Sumber pabrik Piala Cina sareng harga Set Kopi Grosir, Éta modél awét sareng promosi sacara efektif di sakumna dunya.Dina kaayaan teu leungit fungsi utama dina waktu gancang, éta bener kudu keur diri kualitas alus teuing.Dipandu ku prinsip "Prudence, Efficiency, Union and Innovation. parusahaan nyieun usaha terrific rék dilegakeun perdagangan internasional na, ngangkat kauntungan parusahaan jeung ngangkat skala ékspor na. Kami yakin yén kami kamungkinan mibanda prospek vibrant na. bakal disebarkeun ka sakuliah dunya dina taun-taun anu bakal datang.

2 (3)
2 (2)
2 (1)
1

PROFESIONAlitas

1

Keramik Win-Win mangrupikeun produsén profésional pikeun set alat makan porselin hotél sareng réstoran salami 20 taun.

Simkuring boga konsumén sakuliah dunya.Produk kami Aman, Non-toksik sareng ramah lingkungan, anu lulus sertipikat SGS, EC, FDA sareng LFGB.

ECO-Friendly

lalawanan panas, dishwasher aman.

DESAIN ADAT

ODM & OEM sayogi pikeun desain unik, bentuk, ukuran sareng decals.

POLA UNIK

Rupa-rupa gaya warna & pola kalayan penampilan anu bergaya sareng enamel anu terang.

MUDAH BERESIH

Produk kalayan glaze caang & mulus gampang dibersihkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Buletin

    Tuturkeun Kami

    • a1
    • 2
    • 3
    • 1
    • 5