Cangkir Kopi Keramik Éropa Minimalis sareng Piring Tulang Cina Cangkir Kopi Handmade Piring Emas Set Set Cangkir Kopi Keramik

Katerangan pondok:

Aplikasi hotél & réstoran
Ngaran Brand WINWINCERAMICS
Tempat Asalna TANGSHAN, HEBEI, CHINA
Minimum Order 1000 Set
Istilah Harga EXW / FOB GUANGZHOU OR SHENZHEN
Sarat pamayaran T / T, Western Union, jaminan dagang ALIBABA
Waktos prosés 5-10 HARI LAMUN STOK, 35-45 HARI LAMUN OUT STOCK
Ngaran barang Cangkir Kopi Keramik Éropa Minimalis sareng Piring Tulang Cina Cangkir Kopi Handmade Piring Emas Set Set Cangkir Kopi Keramik
Bahan PORSELIN/KERAMIK

 


  • a1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 5

Rincian produk

Tag produk

Cangkir Kopi Keramik Éropa Minimalis sareng Piring Tulang Cina Cangkir Kopi Handmade Piring Emas Set Set Cangkir Kopi Keramik

Urang ngantebkeun kamajuan sarta ngenalkeun produk anyar kana pasar unggal taun pikeun Big discounting Bone Cina Kopi Piala jeung Saucer Espresso Kopi Piala Keramik Tea Piala jeung Saucer, Urang warmly ngabagéakeun sagala sudut pandang inquiries ti imah anjeun sarta mancanagara pikeun cooperate kalawan kami, sarta kasampak maju ka korespondensi Anjeun.
Diskon ageung Piala Teh Keramik Cina sareng Piring sareng Piala Kopi Tulang Cina sareng harga Piring, Ayeuna kami parantos ngawangun hubungan kerjasama anu kuat sareng panjang sareng jumlah perusahaan anu ageung dina bisnis ieu di luar negeri.Ladenan saatos-jualan langsung sareng profésional anu disayogikeun ku grup konsultan kami parantos bagja pembeli urang.Inpormasi jero sareng parameter tina barang dagangan sigana bakal dikirim ka anjeun pikeun pangakuan anu lengkep.Sampel gratis tiasa dikirimkeun sareng perusahaan pariksa ka perusahaan kami.n Portugal pikeun badami téh terus wilujeng sumping.Miharep kéngingkeun patarosan ngetik anjeun sareng ngawangun kerjasama kerjasama jangka panjang.

4
1

PARAMETER

1
6
Ngaran Produk: Piala Kopi Keramik Éropa Minimalis sareng Piring Tulang Cina Cangkir Kopi Handmade Piring Emas Sets Set Cangkir Kopi Keramik
Ngaran Brand: WIN-WIN
Kategori: DESAIN FANCY, GAYA Istana
BAHAN: KERAMIK
Kelas: AAA kelas
Model lumaku: hotél, réstoran, kafe, weeding.
Warna: Warna Custom
Fitur: Teu gampang deform, anti oksidasi, anti korosi
Kustomisasi: OEM / ODM

 

1

Pituduh meuli

1

OEM / ODM

Nambahkeun logo dina bottome piring, Ngaropea bentuk jeung warna naon rék

LAYANAN PENGIRIMAN

CIF, DDU, jasa pangiriman DDP tiasa ditawarkeun pikeun anjeun, anjeun ngan ukur kedah cicing di bumi sareng nampi barangna

BOX kado custom

CMYK priting tina kotak warna rék, pakét antar jeung luar pikeun ganda ngajaga barang

1

KATALOG PRODUK

1
220ml cangkir emas bodas jeung saucer

220ml cangkir emas bodas jeung saucer

220ml cangkir pérak bodas jeung saucer

220ml cangkir pérak bodas jeung saucer

产品页面底部活动图
1

FAQ

1

Q1: Dupi anjeun ngirim kuring katalog?

A1: Yakin, mangga bagikeun ka kami alamat surélék anjeun, ku kituna anjeun bisa nampa aranjeunna ku email engké.

Q2: Dupi abdi tiasa meunang sampel?

A2: Pasti, upami anjeun hoyong kéngingkeun conto, punten tinggalkeun kontak anu lengkep, kami bakal ngahubungi anjeun pas mungkin.

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun logo custom on produk?       

A3: Yakin, urang tiasa ngalakukeun logo custom jeung desain sakumaha per sasuai ka nu Anjeun.(Urang ogé bisa babagi sampel kami sareng anjeun)

Q4: Naha produk anjeun aman pikeun gelombang mikro sareng mesin pencuci piring?

A4: Leres, sadaya produk urang tiasa dianggo dina gelombang mikro sareng mesin pencuci piring.

Q5: Naon anu kuring tiasa laksanakeun upami kuring henteu gaduh agén pengiriman barang di Cina?

A5: Lamun teu boga agén sorangan, urang bisa nyadiakeun layanan pengiriman barang pikeun anjeun.

Q6: Naha aya sertipikat pikeun Dinneware anjeun?

A6: Sumuhun, urang boga ISO, FDA, LFGB · · · · · · sertipikat pikeun produk urang.

Saterusna, lamun klien hoyong ngalakukeun sertipikat impor sejen, urang bakal cooperate jeung tés.

Q7: Naon jenis istilah dagang anjeun nawiskeun?

A7: Urang bisa nyadiakeun EXW / FOB / CIF / DDU / DDP dagang terms.Usually pikeun urutan leutik kawas klien réstoran leutik, urang bakal nyadiakeun DDP.Gampang pikeun aranjeunna nampi barang sareng henteu kedah hariwang ngeunaan masalah pengiriman.

1

APLIKASI

1

Dirojong ku tim IT anu maju sareng profésional, kami tiasa nawiskeun dukungan téknis dina jasa pra-penjualan & saatos penjualan pikeun Top Kelas Hot Jual Desain Anyar Emboss Tulang Rupa Cina Kopi Piala sareng Piring, Salaku pabrik sareng eksportir anu unggul, kami resep kana catetan lagu anu saé pisan di pasar internasional, khususna di Amérika sareng Eropa, kusabab kualitas luhur kami sareng rentang harga anu lumrah.
Top Kelas Cina Rupa Cina jeung harga Drinkware, Urang boga tim jualan dedicated tur agrésif, sarta loba cabang, catering ka konsumén utama urang.Kami milarian kerjasama bisnis jangka panjang, sareng mastikeun panyadia kami yén aranjeunna pasti bakal nguntungkeun dina jangka pondok sareng panjang.

2 (3)
2 (2)
2 (1)
1

PROFESIONAlitas

1

Keramik Win-Win mangrupikeun produsén profésional pikeun set alat makan porselin hotél sareng réstoran salami 20 taun.

Simkuring boga konsumén sakuliah dunya.Produk kami Aman, Non-toksik sareng ramah lingkungan, anu lulus sertipikat SGS, EC, FDA sareng LFGB.

ECO-Friendly

lalawanan panas, dishwasher aman.

DESAIN ADAT

ODM & OEM sayogi pikeun desain unik, bentuk, ukuran sareng decals.

POLA UNIK

Rupa-rupa gaya warna & pola kalayan penampilan anu bergaya sareng enamel anu terang.

MUDAH BERESIH

Produk kalayan glaze caang & mulus gampang dibersihkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Buletin

    Tuturkeun Kami

    • a1
    • 2
    • 3
    • 1
    • 5